După gestul de a aduce propria șampanie la Globurile de Aur și după ce nu s-au ridicat în timp ce Demi Lovato a interpretat inmul SUA la Super Bowl, Beyonce și Jay-Z au organizat o petrecere exclusivistă la Chateau Marmont în Beverly Hills după Premiile Oscar.

La petrecere au venit unele dintre cele mai cunoscute vedete, printre care Charlize Theron, Kim Kardashian și Kanye West, Khloe Kardashian, Kylie Jenner și Travis Scott, Rihanna, Adele, Jessica Biel sau Reese Witherspoon. ”Erau mese de biliard și baruri amenajate acolo. Nu era atât de extravagant, iar ei își doreau ca invitații să se simtă cât mai confortabil”, a declarat o sursă.

”S-a întâmplat așa - am ajuns acolo, eram jos, iar show-ul urma să înceapă. Soția mea era cu mine și-mi spune - „știu foarte bine emoțiile astea”. Ea are mari emoții, deoarece a cântat în cadrul Super Bowl, iar eu nu. Așa că am trecut imediat la modul de artiști - așa că acum chiar mă uitam la show. E microfonul pornit? Era dat prea încet?

Am fost nevoit să le explic celor de la organizate că atunci când ești artist, dacă nu simți muzica, nu poți atinge un anumit nivel. Așa că tot timpul am stat acolo și am vorbit despre show, iar imediat după, Demi apare pe scenă și începem să vorbim despre cât de frumoasă este, cât de bine cântă și despre emoțiile pe care le are și lucrurile prin care a trecut în această viață - eram extrem de mândri de ea.”, a justificat Jay-Z momentul de la Super Bowl.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on