Taylor Swift a dat lovitura cu ultimul album pe care l-a lansat. "Reputation" a fost desemnat de Billboard albumul anului 2018. Materialul discografic, lansat pe 10 noiembrie 2017 a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, și a rămas pe această poziție timp de patru săptămâni.

Ce este mult mai tare decât atât este că un român a lucrat la noul album al lui Tay-Tay. Românul Șerban Ghenea semnează mixul pieselor. Șerban este inginer de sunet și lucrează de mulți ani în S.U.A. A colaborat, de-a lungul timpului, cu Justin Timberlake, Shakira, Katy Perry, Adele, Sia, One Direction Selena Gomez, Thirty Seconds to Mars, Taylor Swift, Zayn, The Weekend, Bruno Mars, Lady Gaga, One Republic, Britney Spears, P!nk și alții, și are în palmares 8 premii Grammy și zeci de hituri de No. 1.

Albumul "Reputation", al lui Taylor Swift, conține, printre altele hituri precum: "...Ready For It?", "Look What You Made Me Do" și "Call It What You Want".

Aceasta este a treia oară când Taylor Swift câștigă titlul de "Albumul Anului". A mai reușit performanța cu "1989", lansat în 2015, și "Fearless", din 2009, egalând astfel recordul lui Adele, care avut "Albumul anului" în 2015, cu "25", și în 2011 și 2012, cu "21".