Billie Eilish este mare fană Justin Bieber și nu ratează nicio ocazie pentru a spune asta. În cel mai recent episod al show-ului ”Me & My Dad Radio” de pe Apple Music, Billie a spus ce probleme a avut din cauza lui Justin.

”Me & My Dad Radio” de pe Apple Music este show-ul pe care Billie și tatăl ei îl găzduiesc. Cea mai recentă invitată a lor a fost chiar mama lui Billie care a spus prin ce experiențe a trecut artista din cauza unui videoclip de-al lui Justin Bieber.

”Îmi amintesc de acest moment foarte bine și de Billie vorbind despre el și fiind extrem de entuziasmată că urma să fie lansat și apoi mi-o amintesc plângând și tot plângând. Toată lumea știe despre cât de înnebunită e Billie după Justin Bieber, dar piesa asta a contribuit mult la această obsesie. Vreau să spun că am luat în considerare ideea de a te duce la terapie, pentru că erai atât de afectată de acel videoclip cu Justin Bieber​", a povestit Maggie despre nerăbdarea lui Billie de a vedea videoclipul ”As long as you love me”.

Billie nu a stat mult pe gânduri și a confirmat cele spuse de mama ei. ”Mă uitam la videoclipul piesei și plângeam fără oprire."