La asta nu mulți se așteptau! Camila Cabello și-a pus fanii pe jar atunci când a postat o imagine cu ea blondă pe Instagram.

Camila Cabello este o persoană cameleonică și deschisă la schimbări, așa că pentru ea să treacă de la brunet la blond este piece of cake. Artista a postat o imagine pe contul de Instagram, alături de mesajul ”my oh my, what could we POSSIBLY be doing? 🎥👀👀👀👀👀👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼”, semn că va reveni cu un videoclip fresh pentru ”My oh my”, piesă lansată în colaborare cu DaBaby.

”Să fii îndrăgostit este ca și cum ai avea infinite niveluri de inspirație. Pur și simplu m-am îndrăgostit și de aici a venit toată inspirația. Albumul acesta este despre cele două identități ale mele. Una care este speriată ca un crab și dacă ar fi să decidă singură, probabil nu și-ar depăși zona de comfort, iar cea de-a doua care este vulcanică și care îmi zice mereu <<Nu, în niciun caz nu ne ascundem, trebuie să ieșim>> și o trage de mână și pe cealaltă. Cam atât de greu mi-a fost să mă decid, dar important este că le-am abordat pe ambele.”, a declarat Camila despre albumul ”Romance” pe care l-a lansat pe 6 decembrie anul trecut.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my oh my, what could we POSSIBLY be doing? 🎥👀👀👀👀👀👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼

A post shared by camila (@camila_cabello) on