Say what? Cardi B tocmai a recunoscut că este bisexuală?! În ciuda criticilor pe care Rita Ora le-a stârnit la începutul săptămânii, după ce a lansat piesa "Girls", Cardi B sare și îi ia apărarea.

"Nu am vrut să facem rău și nici nu am avut intenții rele când am lansat acest cântec. Personal am avut relații și cu alte femei, la naiba... cu o mulțime de femei! Am crezut că piesa asta e una bună și mi-a amintit experiențele trăite", a scris Cardi B, într-o serie de postări pe Twitter.

Nu este prima oară când rapperița are astfel de reacții. Anul trecut în ianuarie i-a luat partea logodnicului ei Offset, pentru câteva versuri cu tentă homosexuală.

 

 

Piesa semnată de Rita Ora, Cardi B, Bebe Rexha și Charli XCX a depășit 5 milioane de vizualizări pe Youtube, în doar câteva zile de la lansare. Rita Ora a recunoscut că melodia este inspirată din viața ei personală: "Piesa "Girls" a fost scrisă pentru a reprezenta adevărul meu și este o relatare exactă a unei experiențe foarte reale și oneste din viața mea. Am avut relații romantice cu femei și bărbați de-a lungul vieții mele și aceasta este călătoria mea personală."