După Rihanna și Selena Gomez, Cardi B a anunțat o nouă colaborare cu un brand de articole sportive. Rapperița în vârstă de 26 de ani a semnat un contract cu Reebok și va promova propria ei colecție de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport - Aztrek.

„Pentru noi, ea este într-adevăr o emblemă a ceea ce a reprezentat brand-ul nostru de-a lungul anilor: trebuie să fii îndrăzneț, provocator și fără inhibiții. Cardi nu este doar un artist de clasă mondială. Ea este o mamă, o icoană de stil, un magnet de cultură pop și, mai presus de toate, un individ fără teamă. Ea a spart toate baierelele pe care orice superstar trebuie să le depășească și a ajuns în vârf de una singură.", au declarat reprezentanții Reebok.

Selena Gomez a fost externată de la psihiatrie: „Se simte revigorată”

Și Cardi B a anunțat colaborarea, printr-o postare pe contul său de Instagram: "Dacă nu știați, acum știți. 😏 REEBOK! #Aztrek".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you dont know, now you know. 😏 REEBOK! #Aztrek @Reebok @ReebokClassics #Reebokpartner

O postare distribuită de CARDIVENOM (@iamcardib) pe

Reebok - care este deținută de compania-mamă Adidas - a colaborat anterior și cu alți artiști, printre care Jay Z, Pharrell Williams, Future, Missy Elliott, Queen Latifah și Eve.