Cardi B e genul de artist care a apărut de nicăieri și a crescut într-un an cât alții în 10. Cântăreața scrie istorie în muzică și tocmai a bifat al treilea hit de number one din carieră.

Cardi B bifează record după record și premieră după premieră. Artista a devenit prima cântăreață de rap care are trei hituri pe locul 1 în cel mai prestigios top muzical din lume, Billboard. A debutat direct pe locul 1 în Billboard, cu ”Bodak Yellow”. Câteva luni mai târziu, a dat lovitua din nou, de data aceea cu ”I Like It”, un featuring cu Bad Bunny și J Balvin. Acum, bifează al treilea number one, alături de băieții de la Maroon 5.

Cardi B a sărbătorit performanța cu un filmuleț postat pe Instagram. Artista se află la Paris, la Săptămâna Modei, și a primit vestea că ”Girls Like You”, featuring-ul cu Maroon 5, ocupă locul 1 în topul Billboard.

Cardi a povestit că a fost la un pas să nu cânte pe piesa celor de la Maroon 5, pentru că echipa ei nu voia să o lase să cânte pe o melodie pop. Cardi le-a spus să aibă încredere în instinctul ei, căci piesa va fi hit. Și nu s-a înșelat! ”Girls Like You” e no. 1 în Billboard și se laudă cu aproape 900 de milioane de vizualizări pe YouTube.