Cardi B este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare atunci când vine vorba de stilul vestimentar. Deși, există multe critici la adresa ei, aceasta își motivează mereu alegerile.

Unul dintre cei mai aprigi critici ai artistei este Anna Wintour, cea care îi are mereu în vizor pe cei care participă la MET Gala. În urmă cu doi ani, Cardi B a stat alături de Anna Wintour în primul rând al prezentării colecției lui Alexander Wang. „Nu am putut să cred că stau lângă ea. Abia am putut să mă abțin de emoții, însă am reușit să îmi păstrez calmul”., a spus Cardi B.

„Am fost complet impresionată de superba rochie pe care Cardi B a purtat-o anul acesta la Gala Met. A arătat incredibil. Abia se putea mișca, însă acest lucru nu a contat deloc. Oamenii se dădeau din drumul ei de parcă venea Regina și totul deoarece arăta fantastic. Nu am mai văzut la ea ceva atât de șic și original, așa că mi-am reconsiderat complet părerea despre stilul lui Cardi B. Este extraordinară”., a declarat Wintour.