Probabil ai aflat deja că Ed Sheeran va cânta la București vara viitoare. Concertul este programat pe 3 iulie, pe Arena Națională, iar biletele sau pus în vânzare astăzi, 27 septembrie, la ora 12:00.

Dacă vrei să-l vezi și să-l auzi pe Ed Sheeran cântând live vara viitoare la București, trebuie să știi câteva lucruri. Biletele se vând doar online, în rețeaua Eventim. Există trei categorii de bilete: acces general în picioare (199 ron), acces pe scaune (299 și 399 ron). La prețul biletelor se adaugă o taxă de livrare de 15 ron sau 3 ron, dacă vreți să ridicați biletele personal de la agenția Eventim. 

Trebuie să mai știți că echipa lui Ed Sheeran are o politică foarte strictă cu privire la biletele vândute de persoane neautorizate. Pentru a evita frauda, biletele se vând nominal. O persoană poate cumpăra cel mult 4 bilete pe numele său. Accesul se face pe baza actului de identitate, unde trebuie să coincidă cel puțin numele de familie. 

Dacă mai cumperi bilete și pentru alți prieteni, va trebui să intrați toți împreună la concert. Biletele pot fi achiziționate de AICI. Stay tuned pentru mai multe detalii legate de concert.