Fanii lui Taylor Swift știu că artista este cea mai mare iubitoare de pisici. Mai mult decât atât, artista a apărut în ”Cats”, un film în care aceasta a crezut extrem de mult, însă premiile primite spun altceva.

Premiile Zmeura de Aur sunt decernate în urma voturilor exprimate online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation. Aceste premii parodiază premiile Oscar şi ironizează cele mai slabe filme, scenarii, prestații actoriceşti şi regizorale din industria filmului american.

În filmul ”Cats”, Taylor Swift a interpretat-o pe Bombalurina, o "pisică adultă, cu un piept alb, pete și semne negre". "Cats" este un muzical compus de Andrew Lloyd Webber și bazat pe cartea Old Possum's Book of Practical Cats (Cartea lui Moș Oposum despre Pisicile Poznașe) scrisă de T.S. Eliot. Acest muzical a introdus faimoasa melodie "Memory".

”Cats” a primit șase trofee Zmeura de Aur, printre care unele pentru "cel mai prost film", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost regizor".