Abilitățile sociale și acel je-ne-sais-quoi sunt arme ale femeii independente, puternice și de succes, care trece din victorie în victorie. O femeie cu asemenea calități poate trăi o viață foarte frumoasă. Dacă este șarmantă și dezarmantă, prezentă cu adevărat în relația cu alte persoane, are foarte multe de câștigat în viață. Citește mai mult ca să afli care sunt aceste câștiguri!

 

Câștiguri financiare

Anumite joburi, funcții sau bonusuri sunt destinate cu precădere femeilor care posedă calitățile cerute. O femeie care nu zâmbește, care nu știe să vorbească, să se îmbrace și să comunice bine pierde avantajele, pierzând și banii.

Acele joburi preferă tinerele care au calitățile de mai sus. Persoanele de sex feminin care își doresc funcții de conducere trebuie să dea dovadă de soft skills. În PR, de asemenea. În videochat, chiar mai mult!

 

Câștiguri de imagine

În ochii iubitului, ai colegilor, al tuturor, cea care se bucură de aceste avantaje native sau le dobândește printr-o alegere asumată și prin efort are numai de câștigat. În cazul în care compania unei femei este plăcută, ea va fi privită cu ochi mai buni și va fi percepută și apreciată mult mai bine și mai mult. Va fi o persoană frecventabilă, plăcută și în centrul atenției.

 

O femeie are șarm dacă este interesantă și interesată.

Interesantă ca look, siluetă, vestimentație, accesorizare, postură, sex appeal, dar și ca expresie, voce, vocabular, atitudine. Interesată de persoana cu care discută (atât în contexte personale, cât și în contexte profesionale precum vânzări, PR, videochat etc.), interesată pe bune (sau cel puțin să mimeze foarte bine interesul).

Sunt lucruri care fie vin în mod natural (ceea ce e un mare noroc), fie se învață de la persoanele din jur, cu experiență în meserie sau experiență de viață, de la cursuri, de la traineri și așa mai departe. Este important pentru absolut toată lumea să învețe câte ceva în direcția aceasta, mai ales că imaginea vinde și se poate traduce în câștiguri financiare mai ușoare.  

 

Câștiguri financiare și de imagine

Femeile care privesc mai departe de granițele țării și care cunosc avantajele internetului pot să aibă și câștiguri financiare, și câștiguri de imagine și asta cu anumite condiții. O condiție este cunoașterea limbii engleze (sau de circulație internațională), alta este puterea de asumare a unor lucruri și nu de cel al plecării în străinătate.

 

Cum altfel într-o societate atât de conservatoare precum cea românească să poată fi respectată o femeie model de videochat? Pentru cine înțelege, este o activitate poate chiar mai decentă decât ceea ce se oferă în filmele, serialele și emisiunile momentului.  

Mai ales în abordarea glamour, adică aceea care pune accent pe inteligența, rafinamentul și prietenia modelului de videochat și nu pe trupul femeii în mod neapărat.

Videochat nu este videosex. Clienții vor, de multe ori, să discute cu femei care îi calmează, care le alină suferința, care le poate aduce o stare de bine. Așadar, iată rolul terapeutic pe care un model îl poate avea în videochatul glamour. Și totul se plătește foarte bine.

 

Studio 20 este mai mult decât un studio de videochat.

 

Este acea corporație românească prezentă atât în România, cât și în Los Angeles și Cali - un oraș din Columbia. Atunci când sunt câștigate atâtea premii internaționale de specialitate precum a câștigat Studio 20, un model de aici ajunge la venituri cu mult mai mari față de cele ale managementului de top dintr-o corporație.

 

Este vorba de excelență, plătită regește în orice domeniu.

 

Câștigă totul devenind model de videochat!

Iată de ce femeia open-minded și dezinvolte poate avea acces la bani frumoși pe baza calităților cu care a fost înzestrată și/sau a celor pe care le-auâ dobândit. Cine înțelege că nu se reduce totul la Jos Textila, ci la Jos Prejudecățile, înțelege mai bine că în industria de videochat, Studio 20 merită respect: își plătește taxele la stat, oferă contract legal de colaborare cu toate dările, inclusiv CAS și CASS, asigură training și suport tehnic având o abordare profesionistă și oferă venituri foarte bune – venituri meritate pe deplin.

Câștigurile de imagine vin dacă și numai dacă modelul de videochat dorește să își facă o imagine în industrie. Dacă nu, modelul rămâne anonim. Oricum, nimeni în România nu va ști de pseudonim sau, dacă află, nu va putea accesa live cam-ul la care răspunde un model român de videochat.

Iar imaginea, după cum bine se știe, se traduce în bani, în stimă de sine crescută și într-o stare de bine, totul datorită atuurilor, avantajelor, așilor din mânecă printre care se numără atât abordarea prietenoasă, cât și farmecul personal al femeii. Fii o astfel de femeie!