Feli este în al nouălea cer de când a adus-o pe lume pe micuța Nora Luna. Artista a publicat pe pagina de Instagram o fotografie cu fetița și un mesaj emoționant ce a înduioșat fanii.

În urmă cu 6 luni, venea pe lume micuța Nora Luna, iar Feli era la începutul „meseriei” de mămică. Astăzi, după câteva luni distanță, artista a publicat un mesaj emoționant despre ce înseamnă Nora Luna pentru ea și cum a fost toată această perioadă alături de cea mică

WOW! Feli a spus de ce nu arată chipul fetiței. Trebuie să vezi asta!

„Nora Luna mea, acum 6 luni ai venit pe lumea asta! Mulțumim, mami, că ne bucuri zilele cu energia și cu zâmbetul tău luminos! Ești cea mai iubită, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieți să îți mulțumim pentru tot ceea ce ne oferi, pentru tot ceea ce ne înveți, și pentru fluturii din stomac ce îmi zboară prin tot corpul atunci când te privesc! Până să apari, nu am știut cu adevărat ce e iubirea, cum niciodată nu am simțit atât de puternic ce înseamnă să îmi fie DOR!

9 artiști români care nu au permis de conducere

Pentru totdeauna îți dau viața mea, tot ceea ce sunt, pentru că știu, mami, că în lumea asta mare nu există loc mai pur și mai curat cum găsesc în inima ta! Mulțumim că ne-ai ales! Te iubim, Nora Luna Magica”, a scris Feli la postarea sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nora Luna mea, acum 6 luni ai venit pe lumea asta! Multumim, mami, ca ne bucuri zilele cu energia si cu zambetul tau luminos! Esti cea mai iubita, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieti sa iti multumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne inveti, si pentru fluturii din stomac ce imi zboara prin tot corpul atunci cand te privesc! Pana sa apari, nu am stiut cu adevarat ce e iubirea, cum niciodata nu am simtit atata de puternic ce inseamna sa imi fie DOR! Pentru totdeauna iti dau viata mea, tot ceea ce sunt, pentru ca stiu, mami, ca in lumea asta mare nu exista loc mai pur si mai curat cum gasesc in inima ta! Multumim ca ne-ai ales! Te iubim, Nora Luna Magica! ❤️ #eusuntfeli #noralunamea #teiubescdintotdeauna #soarelesiluna

O postare distribuită de Feli (@felidonoseofficial) pe

Fanilor le-a plăcut postarea cântăreței și doar în 10 minute a strâns aproximativ 2000 de aprecieri și multe comentarii.