Feli a făcut un ZUper show, anul acesta, pe scena de la Galați. Imediat după concert, Feli a ținut să mulțumească echipei pentru tot efortul depuns alături de ea, în tot acest timp, și a postat pe pagina de Instagram un mesaj emoționant.

Iată mesajul postat de Feli, pe pagina de Instagram:

În ultimii 10 ani am învățat că prietenii adevărați devin familie. Am scris o poezioară mică despre asta chiar zilele trecute. Viața mea de la vârsta de 15-16 ani și-a căutat sensul și familia și în muzică. Ani de-a rândul mi-am dorit să aparțin, să mă simt liberă, să îmi dau voie să fiu EU, fără nicio mască, fără nicio frică. Am încercat, însă exteriorul a fost mult mai puternic decît mine și frică mult prea mare când eram o Feli plină de nesiguranțe într-o aparentă siguranță de neclintit. Mi-a luat mult curaj să renunț la iubiri și atașamente toxice legate de oameni care, voit sau nu, m-au rănit mult. Cum în viață totul se așază spre binele nostru, cel mai înalt, Dumnezeu – Universul le pune pe toate în așa fel încât, după o lovitură în inimă pe care singuri ne-o dăm...TOTUL SE AȘAZĂ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In ultimii 10 ani am invatat ca prietenii adevarati devin familie. Am scris o poezioara mica despre asta chiar zilele trecute. Viata mea de la varsta de 15-16 ani si-a cautat sensul si familia si in muzica. Ani de-a randul mi-am dorit sa apartin, sa ma simt libera, sa imi dau voie sa fiu EU, fara nicio masca, fara nicio frica. Am incercat, insa exteriorul a fost mult mai puternic decat mine si frica mult prea mare cand eu eram o Feli plina de nesigurante intr-o aparenta siguranta de neclintit. Mi-a luat mult curaj sa renunt la iubiri si atasamente toxice legate de oameni care, voit sau nu, m-au ranit mult. Cum in viata totul se aseaza spre binele nostru cel mai inalt, Dumnezeu - Universul le pune  pe toate in asa fel incat, dupa o lovitura in inima pe care singuri ne-o dam... TOTUL SE ASEAZA! Vine usor-usor  siguranta, vin oamenii potriviti in viata ta care sa te creasca sufleteste cu... si fara voia lor. :) Eu am familia mea de sange. Pe mama mea si fratii mei, pe tata sus in Cer, am familia care s-a format "peste noapte" si iubirile vietii mele, pe tatal Norei Luna si pe Nora Luna Magica, ii am pe  familia mea Hahaha Production si pe fratele meu @smiley_omul, OM pt care vesnic voi fi recunoscatoare, am un stalp in viata in rol de sora si stalp profesional, pe @catalinadinultimabanca, fara de care probabil as fi fost cea mai tragica drama queen de pe planeta. Si ii am pe oamenii astia din poza... TRUPA MEA!❤️ OAMENII cu care eu imi impart jumatate din viata. Oamenii care ma suporta ( si ei) cu bune si cu rele, care atunci cand trec de la a fi o floricica la a fi un demon mic, tac si lasa sa imi treaca apoi detensioneaza tot ce am tensionat eu prin tot felul de glume... Oamenii astia m-au facut sa iubesc drumurile lungi oricat de greu mi-ar fi si oricat de tare ma sfasie dorul de Nora Luna! Imi alina dorurile sub o forma atata de fireasca incat imi e foarte greu sa ma gandesc ( in uneori INCA - nesiguranta mea) ca o fac calculat. Simt ca oamenii astia ma SIMT! Simt ca oamenii astia MA VAD! Cu unii cant de 3 ani,2, cu altii de abia cateva luni. Dar dragul de ei e MARE! OAMENII MEI nu au stiut niciodata atat de deschis ce simt pentru ei. MULTUMESC, OAMENII MEI!

O postare distribuită de Feli (@felidonoseofficial) pe

Vine ușor-ușor siguranța, vin oamenii potriviți în viața ta care să te crească sufletește cu...și fără voia lor). EU am familia mea de sânge. Pe mama mea și frații mei, pe tata sus în Cer, am familia care s-a format „peste noapte” și iubirile vieții mele, pe tatăl Norei Luna și pe Nora Luna Magică, îi am pe familia mea Hahaha Production și pe fratele meu, Smiley, OM pentru care veșnic voi fi recunoscătoare, am un stâlp în viață în rol de soră și stâlp profesional, pe Cătălina, fără de care probabil aș fi fost cea mai tragică drama queen de pe planetă. Și îi am pe oamenii ăștia din poză...TRUPA MEA! OAMENII cu care eu îmi împart jumătate din viață. Oamenii care mă suportă (și ei) cu bune și cu rele, care atunci când trec de la a fi o floricică la a fi un demon mic, tac și lasă să îmi treacă apoi detensionează tot ce am tensionat eu prin tot felul de glume...Oamenii ăștia m-au făcut să iubesc drumurile lungi oricât de greu mi-ar fi și oricât de tare mă sfâșie dorul de Nora Luna! Îmi alinp dorurile sub o formă atât de firească încât îmi e foarte greu să mă gândesc că o fac calculat. Simt că oamenii ăștia mă SIMT! Simt că oamenii ăștia MĂ VĂD! Cu unii cânt de 3 ani, 2, cu alții de abia câteva luni. Dar dragul de ei e MARE! OAMENII MEI nu au știut niciodată atât de deschis ce simt pentru ei. MULȚUMESC, OAMENII MEI!” , a scris Feli pe pagina de Instagram.

Iată momentul lui Feli de la FORZA ZU!