Pe lângă faptul că este o artistă completă, Pink este recunoscută și pentru numeroasele implicări în diverse asociații. Discursul ei de la E! People Choice i-a impresionat pe toți cei prezenți.

În cadrul premiilor E! People Choice, Pink a plecat acasă cu un premiu pentru ajutorul oferit organizațiilor No Kid Hungry, Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB, Austin Speaks.

Discursul ei a fost extrem de emoționant și i-a impresionat pe toți cei prezenți:

”Voi vreți să mă faceți să plâng. Este o onoare să primesc acest premiu pentru People’s Champion. M-am gândit la el și Rocky Balboa mi-a apărut în minte, și m-am gândit că este potrivit deoarece sunt din Philadelphia și îmi place să port pantaloni sport și să mă lupt cu oamenii. Am crescut într-o familie implicată în diferite activități, existau chiar și pugiliști, dacă stai să te gândești. Dar știu că o persoană poate face o diferență. Simți că tu nu contezi, simți că viața ta nu contează? Implică-te!”

”Sunt o tipă abandonată din Doylestown și am reușit să schimb puțin mica mea lume. Sunt atâtea de făcut. Nu-mi pasă de politica voastră; îmi pasă de copiii voștri. Îmi pasă de decență și umanitate și bunătate. Bunătatea este în ziua de azi un gest de rebeliune.”