Viața poate fi nedreaptă uneori, dar și-a luat revanșa cu vârf și îndesat pentru Ed Sheeran. Artistul care bate acum record după record, a avut o poveste de viață demnă de un film de Oscar.

La 26 de ani, Ed Sheeran se poate lăuda că a dat lovitura în muzică. A revenit după o pauză lungă și a lansat două piese noi, cu care a doborât toate recordurile: ”Shape Of You” și "Perfect".

Nu toată viața artistului britanic a fost așa! În copilărie a fost bâlbâit și toată lumea râdea de el. Muzica lui Eminem l-a vindecat. A cântat în corul bisericii de la vârsta de 4 ani, a învățat apoi să cânte la chitară și a început să compună în liceu.

ȘAPTE vedete despre care habar n-aveai că se pricep la gătit

La 16 ani, Ed s-a mutat din Suffolk la Londra, pentru a studia muzica. Dar când cursul s-a încheiat, a rămas fără bani şi fără casă. A fost obligat să vândă CD-uri din rucsac, pentru a-şi câştiga existența. Artistul a povestit la un moment dat, într-un interviu pentru Daily Mail, că timp de doi ani şi jumătate a dormit pe străzi, prin parcuri sau gări. "Am dormit pe o țeavă de încălzire a Palatului Buckingham. Am dormit câteva nopți bune acolo. Nu am avut unde să dorm la finalul anului 2008, şi nici în 2009 sau în 2010. Până la urmă am scos-o cumva la capăt."