Chris Brown a fost eliberat din arest și vrea să o dea în judecată pe femeia care l-a acuzat de viol. Artistul a petrecut o zi în arestul poliției din Paris și susține că acuzațiile care i se aduc sunt false și defăimătoare. 

Chris Brown împreună cu bodyguard-ul său și încă un prieten au ajuns în arestul poliției franceze la începutul săptămânii, după ce o femeie de 24 de ani i-a acuzat de viol. Autoritățile investighează cazul, iar cei trei sunt acum cercetați în libertate. 

Mai mult, hoțul strigă ”hoțul”. Presa internațională scrie că artistul are de gând să o dea în judecată, la rândul său, pe femeia care l-a acuzat de viol. Brown e hotărât să intenteze proces pentru defăimare pentru că, spune el, acuzațiile sunt false și i-au pătat imaginea. 

Nu este prima dată când Chris Brown are probleme cu legea. În 2009, a fost arestat, după ce a bătut-o pe Rihanna, iubita lui de la acea vreme. Atunci și-a recunoscut fapta și a pledat vinovat. Artistul a mai ajuns în spatele gratiilor și în 2016, când o femeie l-a acuzat că a amenințat-o cu pistolul.