La 7 ani de la bătaia care a şocat o lume întreagă, Chris Brown vorbeşte pentru prima dată deschis despre incident.

„M-am simțit ca un monstru. M-am gândit chiar şi la sinucidere. Nu dormeam, nu mâncam, doar mă drogam”, spune fostul iubit al Rihannei,  într-un nou documentar biografic, intitulat „Welcome To My Life/ Bine ai venit în viața mea”.

La ani buni distanță de la momentul în care a snopit-o în bătaie pe Riri, Chris Brown recunoaşte că încă este „bântuit” de atacul asupra fostei iubite. Imediat după incident a intrat în depresie, şi a început să consume şi mai multe droguri spune el. "Am ajuns din vârful lumii şi de la hituri number one la a fi inamicul public numărul unu", recunoaşte în trailer-ul filmului.

Totul s-a întâmplat pe 8 februarie 2009, cu o zi înaintea premiilor Grammy, când cei doi se aflau în maşină. După o ceartă pornită de la acuzații de infidelitate, Brown lovit-o pe Rihanna cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste față. Cântăreața a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale Artistul american a fost condamnat la 6 luni de muncă în folosul comunității şi o perioadă de încercare de cinci ani.