Cum ar fi să stai liniștit într-o zi pe Instagram sau pe Facebook și să primești un mesaj privat de la artistul tău preferat, în care să-ți propună o colaborare? Sună ca un vis frumos, dar unora chiar li s-a întâmplat. 

Rihanna a găsit-o pe Sanam, pe Instagram și i-a propus să apară în videoclipul ei, ”Bitch Better Have My Money”. Două zile mai târziu, fata era la Los Angeles și filma cu Riri și echipa ei. 

Kylie Jenner a descoperit-o pe Ariel Tejada tot pe Instagram. Ariel e make-up artist și într-o zi a primit un mesaj privat în care Kylie îi scria: ”Uite, oricând ești în L.A., anunță-mă. Vreau să lucrez cu tine”. O săptămână mai târziu, Ariel a zburat la L.A., a machiat-o pe Kylie pentru un eveniment și așa a început colaborarea lor.

Starul Disney Jake T. Austin și actuala lui iubită, Danielle Caesar s-au cunoscut tot pe rețelele de socializare. ”Uneori, intri în contact cu oameni la momentul potrivit și dai click”, a spus Austin pentru revista People.

 

I'm crazy for her. 💙

O postare distribuită de Jake T. Austin (@jaketaustin) pe

Taylor Swift și-a descoperit o fană foarte înfocată, cu ajutorul Tumblr. S-a gândit să îi facă o surpriză și, după ce i-a cerut adresa, Tay-Tay i-a trimis o scrisoare, un colier și un cec în valoare de 1989$, pentru a-și plăti studiile. 

Îți spuneam mai sus despre Rihanna și Sanam, dar tipa din ”BBHMM” nu e singura căreia Riri i-a propus să colaboreze. Și pe stilistul Farren Fucci artista l-a descoperit tot pe Instagram. ”Ai un simț artistic extraordinar și sper ca într-o zi să lucrăm împreună”, i-a scris ea într-un mesaj privat. S-a concretizat, iar Farren e responsabil pentru look-ul cu părul verde al Rihannei. 

 

 

😈⚓️

O postare distribuită de Farren Jean Andrèa (@farrenjeanandrea) pe