De când s-au logodit, Hailey Baldwin și Justin Bieber țin primele pagini ale tabloidelor din toată lumea. Bieber i-a declarat public dragostea și a spus că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de ea, așa că, în mod firesc toată lumea s-a întrebat cine e tipa care l-a cucerit definitv pe Biebs. 

Uite 5 lucruri pe care poate nu le știai despre viitoarea doamnă Bieber:

1. Nu e străină de lumea Hollywood-ului. Tatăl ei este actorul Stephen Baldwin, pe care probabil îl știi din ”The Usual Suspects”. Mai cunoscut este unchiul ei, Alec Baldwin, tot actor și el. 

2. E fotomodel și lucrează în industria modei de la 17 ani. Când era mică, visa să fie balerină profesionistă. Nu și-a dorit niciodată să fie model, dar a ajuns să lucreze cu brand-uri mari din industrie, precum Moschino, Tommy Hilfiger sau Ralph Lauren. 

3. A apărut în două videoclipuri muzicale. Avea 14 ani când a jucat în clipul lui Cody Simpson ”On My Mind”. Câțiva ani mai târziu, a apărut în ”Love To Love You Baby”, de la Giabiconi.

4. Ea și Bieber s-au cunoscut în 2009, în redacția publicației Today. Biebs era în etapa ”Baby” atunci, dar s-a aprins o scânteie între ei.

5. Tatăl lui Hailey le-a făcut ”lipeala”. I-a prezentat-o lui Biebs și i-a spus: ”Ea este fiica mea, Hailey. Ne place foarte mult muzica ta”. Nouă ani mai târziu, cei doi au ales să-și unească destinele.