Connect-R a lansat zilele trecute piese "Independența" în care vorbește despre depență și zilele trecute a vorbit despre asta și a fost mai sincer ca niciodată.

"Era să trec printr-o capcană. Am trecut printr-o capcană cumva. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care și se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, să zic așa. Adică pentru a te distruge. Ce se întâmplă de fapt? Piesa asta vine să tragă un semnal de alarmă în rândul puștilor. Acolo sunt experiențe de ale mele expuse prin verusri, doar că trebuie citite mesajele printre rânduri. Am consumat și eu, la vremea mea, niște treburi nasoale.", a declarat artistul. 

"Tinerii trebuie să aibă grijă în ceea ce se bagă și pe cine iubesc cu adevărat. Eu vă spun doar atât: lumea asta eu o cunosc foarte bine, lumea starurilor, lumea showbiz-ului. Din punctul meu de vedere este o lume plină de copii care n-au primit atenție, plină de copii traumatizați, care și-au găsit modul în care să primească aplauze. E o lume în care mai toți încercăm să ne izolăm mintea, să ne creăm o mască, care să ne scotă din traumele noastre. iar drogurile vin să completeze tabloul cumva.”, a mai spus el.