Connect-R a ales cel mai frumos mod de a-și sărbători ziua de naștere și anume pe scenă, alături de prietenii lui și nu în ultimul rând alături de fani.

Concertul aniversar se va desfășura pe data de 9 iunie, la Sala Palatului, acolo unde va avea ce și-a dorit de ziua lui: să aibă prietenii și fanii la un loc într-o zi atât de importantă. Pe scena de la Sala Palatului vor urca mulți artiști alături de care Connect-R a cântat de-a lungul timpului.

„Connect-R - artistul e doar o parte din Ștefan - omul și consider că le datorez celor care l-au făcut "mare" pe Connect-R să vadă mai de aproape și omul din spatele poveștilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze. Nu știu un mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea și familia și prietenii și fanii într-un singur loc”, a declarat Connect-R. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Va astept !

O postare distribuită de Connect-r (@connectr) pe