Connect-R a ales cel mai frumos mod de a-și sărbători ziua de naștere: pe scenă, alături de prieteni și fani. Pe 9 iunie, chiar în ziua în care va împlini 37 de ani, artistul va susține un concert aniversar: "Eu sunt Ștefan". O mulțime de artiști alături de care Connect-R a cântat de-a lungul timpului vor urca pe scenă.

Miercuri, pe 27 martie, Connect-R vine la Morning ZU să facă LIVE antrenamentul oficial pentru primul său concert la Sala Palatului. Stai cu ochii pe ZUTV, pe Facebook-ul ZU TV și cu urechile pe Radio ZU!

 

„Connect-R - artistul e doar o parte din Ștefan - omul și consider că le datorez celor care l-au făcut "mare" pe Connect-R să vadă mai de aproape și omul din spatele poveștilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze. Nu știu un mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea și familia și prietenii și fanii într-un singur loc”, a declarat Connect-R.