Vedetele de la Hollywood impresionează prin aparițiile lor, primăvară de primăvară, la Met Gala. Este cel mai important eveniment de acest gen, un fel de Oscaruri în industria fashion. Probabil că știți deja despre ce vorbim și ați văzut o mulțime de fotografii de la edițiile precedente.

Ei bine, pentru Met Gala 2019, avem deja primele nume confirmate: cântăreața Lady Gaga şi jucătoarea de tenis Serena Williams vor fi printre gazdele ediției de anul viitor. Show-ul va avea loc pe 6 mai, la Metropolitan Museum of Art din New York, iar printre invitați se va număra și cântărețul britanic Harry Styles.

Met Gala este un dineu destinat colectării de fonduri pentru Costume Institute, departamentul care se ocupă de modă din cadrul muzeului. Un bilet de intrare costă 30.000 de dolari. Nu-i de mirare că vedetele plătesc atât pentru expunere și aleg ținute care de care mai strălucitoare, să fie sigure că publicul le va ține minte!

Intitulat "Camp: Notes on Fashion", evenimentul de anul viitor va fi consacrat stilului Camp, definit de scriitoarea americană Susan Sontag în eseul său "Notes on 'Camp'" ca fiind o viziune estetică impregnată de ironie, amestecată cu extravaganță, exagerare şi artificial.