Ca cât de tare e asta? Mandinga, una dintre cele mai iubite trupe de salsa din România, va urca pe aceeași scenă cu senzația muzicii latino, "pretty boy" Maluma. În caz că nu ați aflat încă, vă spunem noi: Maluma vine la București! Va concerta pe 30 iulie, în cadrul festivalului El Carrusel.

“Faptul ca vom canta pe aceeasi scena cu Maluma este ca un vis devenit realitate. Cand am aflat vestea, aproape ca mi s-a oprit inima. Suntem foarte incantati sa impartim scena cu un artist de asemenea calibru ca Maluma, pe care il admiram mult datorita hiturilor lansate si al succesului sau deosebit. Pana atunci, insa, muncim intens si pregatim multe surprize pentru show-ul nostru si pentru public. Cred cu tarie ca vibe-ul nostru este perfect pentru concert! Imi aduc aminte cand eram in Spania, si chiar si aici, in Romania, il ascultam pe Maluma si dansam pe muzica lui, iar acum urmeaza sa urcam pe aceeasi scena! Viata e imprevizibila si voi fi vesnic recunoscatoare pentru aceasta sansa”, a declarat Barbara, solista trupei Mandinga.

Lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2018

Recent, Mandinga a lansat „Arquitectura”, cea de-a treia piesa pe care trupa o cântă alături de frumoasa Barbara Isasi, fostă concurentă la „Vocea Spaniei”.

Pe aceeași scenă cu Maluma vor mai urca artiști precum Juan Magan, Robin Schulz, Luis Fonsi, What’s UP, Andra și Richy B. Evenimentul va avea loc la Romexpo în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018.