Le mai țineți minte pe fetele de la Spice Girls? Făceau furori în anii '90 și erau una dintre cele mai iubite trupe de fete. Ei, bine, fetele se reunesc pentru fanii nostalgici.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, cele cinci Spice Girls se reunesc în 2018 pentru câteva proiecte comune. De data aceasta, și Victoria Beckham a fost de acord și va reveni alături de fete. Vestea e cu atât mai bună, cu cât ”Posh” nu s-a arătat deloc interesată în ultimii ani de o posibilă revenire.

OMG! Un fotbalist celebru a pus ochii pe Rihanna. Uite ce mesaj i-a transmis!

Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Horner și Victoria Backham au acceptat să facă din nou echipă, după ce li s-au oferit câte 10 milioane de lire sterline de fiecare. Fetele vor lucra împreună la o serie de proiecte, printre care un album cu hit-urile lor, un talent show, și mai multe concerte în China. 

Geri Horner (fostă Halliwell) și-ar dori ca reunirea să fie ceva foarte "british", așa că ar putea cânta chiar la cea mai așteptată nuntă a anului: cea a prințului Harry cu Meghan Markle, având în vedere că viitoarea ducesă ar fi un fan înfocat al grupului.