Coverul salsa făcut de Mandinga la piesa lui Adele "Hello" a devenit VIRAL în toată lumea. Piesa a fost primită cu foarte mult entuziasm nu doar de social media şi de iubitorii genului, ci şi de radiourile, televiziunile şi publicațiile străine.

VIDEO: Uite cum sună piesa lui Adele, "Hello", refăcută în 7 versiuni

Interpretarea Barbarei, alături de Mandinga, ne a făcut mândri că suntem români, după ce publicații prestigioase precum "El Mundo", "Vanguardia" şi multe altele, din Spania, Chile, Venezuela, Republica Dominicană, Mexic sau Columbia, au pus pe prima pagină coverul trupei şi au avut doar cuvinte de laudă.

VIDEO: J Balvin a RUPT Youtube-ul cu piesa asta. A depăşit 1 MILIARD de vizualizări

Mandinga şi-a îndeplinit obiectivul, de a aduce salsa în mainstream, necunoscătorii genului spunând că s-au îndrăgostit de piesa asta, mult mai ritmată şi mai veselă.

Vanguardia - Mexic

El Mundo

Zona Cero - Columbia

Dominicano  Digital - Rep. Dominicană

Versiunea celor de la Mandinga a fost difuzată şi la multe radiouri - în Polonia, Japonia, California, Mexic, Curacao, Peru sau Venezuela. Pe pagina de Facebook Curacao got talent a avut peste 1 milion de vizualizări, în condițiile în care pagina are mai puțin de 30 de mii de like-uri.

Pe Youtube, numărul vizualizărilor abia a depăşit 500 de mii, însă în străinătate circulă deja pe multe alte platforme video.

Cei de la Mandinga lucrează deja la urmatorul cover şi ei spun că o să fie şi mai bun decât acesta.