Mai există cineva în 2018 care nu a auzit încă de Daddy Yankee? Se pare că da! Unul dintre cei mai cunoscuți artiști latino ai momentului a fost jefuit, după o metodă similară cu cea folosită de hoții care l-au prădat pe Maluma în Rusia.

În timp ce se afla în Spania, Daddy Yankee, co-autorul hitului „Despacito”, a rămas fără bijuterii în valoare de peste 2 milioane de dolari. Potrivit revistei People, rapperul portorican ieșise la plimbare prin Valencia, iar hoțul a profitat de asta. A intrat în pielea artistului portorican, s-a dat drept Daddy Yankee și le-a cerut angajaților hotelului Melía Valencia să deschidă seiful din camera rapperului. Apoi a intrat în apartament de unde a plecat cu mai multe lanțuri, diamante și alte bijuterii, plus 2.500 de dolari cash.

Reprezentanții artistului au confirmat totul, dar nu au dorit să dea detalii despre incident: „Confirmăm că Daddy Yankee a fost victima unui jaf petrecut când acesta nu era în camera de hotel din Valencia. Artistul a contactat o firmă de avocatură care să-l reprezinte și nu vor mai fi alte declarații, pentru a nu periclita ancheta”.

 

Polițiștii au deschis deja o anchetă și încearcă să-l identifice pe suspect. Între timp, Daddy Yankee se laudă cu încă un record. După succesul "Despacito", cea mai nouă piesă a sa, „Dura”, a depășit deja 1 miliard de vizualizări pe YouTube.