La 25 de ani, Demi Lovato poate spune că le-a trăit pe toate. A cunoscut celebritatea pe când avea doar câțiva ani, dar s-a confruntat apoi cu depresia, cu tulburări alimentare, comportament bipolar şi chiar a încercat să se automutileze de câteva ori. În plus, de curând, s-au împlinit 6 ani de când Demi a reușit să învingă dependența de alcool și droguri.

Vedeta a șocat din nou pe toată lumea, după ce a dezvăluit de curând că la vârstă de 7 ani s-a gândit pentru prima oară se sinucidă. Artista a povestit că era depresivă şi că a crezut atunci că singura modalitate prin care ar putea scăpa de suferință era moartea.

"Prima oară când am vrut să mă sinucid aveam 7 ani. Eram fascinată de moarte. Am experimentat lucruri despre care nu am vorbit și nu știu dacă voi vorbi vreodată. Dar la 7 ani, știam că dacă îmi voi lua viața voi scăpa de suferință", a declarat Demi într-un interviu pentru Dr. Phill.

Artista a mai povestit că gândurile negre s-au întors atunci când a fost agresată: "S-a întors când am fost agresată, s-a întors de mai multe ori când mă luptam cu depresia - tulburarea bipolară. Am început să mă tai și era o vreme când mamei îi era frică să mă trezească dimineața, pentru că nu știa dacă deschide ușa, dacă aș fi în viață sau nu, pentru că de fiecare dată când mă tăiam, o făceam și mai adânc.". Artista și-a sfătuit fanii să se înconjoare de prieteni și familie, mai ales în momentele grele, pentru că "Fiecare persoană de pe această planetă merită viață".