Demi Lovato și-a petrecut ultimele săptămâni prin spitale. După ce a ajuns în prag de comă, în urma unei supradoze, artista a fost internată timp de o săptămână la terapie intensivă, iar apoi a fost de acord să meargă la dezintoxicare pentru a se reabilita.

Deși este departe de a fi "vindecată" de vicii, Demi Lovato a fost externată temporar. Potrivit unor surse citate de revista People, artista ar fi plecat la Chicago, alături de mama ei, pentru a fi consultată de un psihiatru specializat pe astfel de probleme: „Este în mijlocul recuperării. Va fi un drum lung, iar Demi știe asta. Emoțional, nu i-a fost ușor, însă este bine”.

OMG! Justin Bieber și Hailey Baldwin au amânat nunta! Iată care este motivul!

Pe de altă parte, TMZ a aflat că Demi Lovato s-ar fi intoxicat cu oxicodonă combinată cu fentanil - o substanță deosebit de periculoasă, care i-a ucis pe Prince și pe rapperul Lil Peep. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Demi ar fi intrat în legătură cu un dealer de droguri în aprilie. Acesta avea obiceiul de a cumpăra marfă contrafăcută din Mexic și ar fi prizat droguri împreună cu artista, în noaptea cu pricina, dar a dispărut imediat după ce a a văzut că Demi s-a prăbușit la pat și respira cu dificultate. Din fericire, artista a fost găsită la timp și a putut fi salvată.

În urmă cu o lună, Demi Lovato a recunoscut printr-o melodie că a căzut din nou pradă viciilor, după 6 ani de abstinență, timp în care nu s-a mai apropiat de droguri și alcool. Piesa "Sober" a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe Youtube.