La 25 de ani, Demi Lovato poate spune că a trăit mai multe experiențe decât alții într-o viață. A devenit cunoscută datorită producțiilor Disney, apoi s-a lansat în muzică, dar a avut de-a face și cu o mulțime de tentații. 

Poate nu știai, dar Demi Lovato a fost un adolescent-problemă. A fost dependentă de alcool și droguri și a ajuns de două ori să fie internată la dezintoxicare. Demi nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre problemele pe care le are. A vorbit despre lupta cu dependența și tratamentul ei pentru tulburarea bipolară, despre bulimie, auto-vătămare și abuzul de substanțe. Din fericire, pe unele le-a depășit.

Au trecut șase ani de când Demi e "clean" și a ținut să împărtășească vestea și cu fanii de pe Twitter. Vedeta nu a mai pus deloc gura pe substanțe interzise și spune că se simte mai bine ca niciodată. "Oficial, tocmai s-au împlinit 6 ani de când am învins dependența. Sunt atât de recunoscătoare pentru încă un an de bucurie, sănătate și fericire. SE poate!", a scris Demi într-un mesaj postat pe Twitter.