Demi Lovato este adepta deciziilor radicale. Recent, artista s-a gândit mult mai bine și vrea să ia din nou o pauză de la social media.

Cântăreața a făcut anunțul într-un story pe Instagram, în care a scris: „Luând o pauză pentru o vreme. Fiți amabili.”. Anunțul vine la scurt timp după ce Lovato i-a luat apărarea managerului Scooter Braun, în timpul scandalului cu Taylor Swift.

„Am avut de-a face cu oameni răi în această industrie și Scooter nu este unul dintre ei. Este un om bun. Personal, sunt recunoscătoare că a venit în viața mea. Te rog, oprește-te. E destulă ură în lume și așa. Poți să te iei de mine cât vrei, dar eu voi rămâne întotdeauna loială echipei mele. Eu cred în loialitate mai mult decât majoritatea oamenilor din această lume și dacă numele meu va fi adus în scandaluri, mă voi apăra pe mine și pe cei din echipa mea., îi trasmitea Demi lui Taylor.

Lovato a făcut pauze de la social media în trecut, așa că atunci când spune că face doar „o pauză”, este de la sine înțeles că se va întoarce destul de repede.