Demi Lovato își caută alinarea în brațele fostului iubit, după ce a fost externată de la dezintoxicare. Presa internațională scrie că artista și Wilmer Valderrama ar fi reluat legăturile și că el o ajută să treacă mai ușor peste episodul cu drogurile de vara trecută.

Nu mulți pot spune că au rămas în relații bune cu foștii iubiți, dar Demi Lovato se numără printre vedetele care au reușit să păstreze o comunicare bună, cel puțin cu unul dintre foștii ei parteneri. Wilmer Valderrama i-a fost alături în cea mai dificilă perioadă din viața ei, chiar dacă s-au despărțit în urmă cu doi ani. Atunci când Demi a ajuns la spital, din cauza unei supradoze de droguri, fostul iubit a stat lângă ea, alături de familie.

Acum, când Demi s-a externat din clinica de dezintoxicare, tot el este cel care o ajută să treacă mai ușor peste această perioadă. Potrivit TMZ, cei doi vorbesc destul de mult și petrec timp împreună, iar acest lucru funcționează ca terapie pentru Demi. Cei doi pătrează legătura în calitate de prieteni și nu de îndrăgostiți.