Demi Lovato e stabilă și și-a revenit după supradoza de droguri care a băgat-o în spital. Familia este alături de ea, prietenii i-au trimis mesaje de încurajare, iar un fost iubit a vizitat-o la spital. 

Vestea că Demi Lovato a ajuns la spital după o supradoză de droguri a făcut înconjurul presei internaționale ieri. Colegii de breaslă și fanii i-au transmis mesaje de încurajare pe rețelele de socializare, în timp ce fostul ei iubit, Wilmer Valderrama, a vizitat-o la spital. 

Artista a fost stabilizată de medici, după ce a ajuns inconștientă la camera de gardă. Poliția nu a pus-o sub acuzare, pentru că nu au fost găsite droguri acasă la ea, iar artista a refuzat să le spună ce substanțe a consumat. 

Echipa cântăreței a dat un comunicat de presă prin care a anunțat că: ”Demi este conștientă, este alături de familia ei, care dorește să vă mulțumească tuturor pentru dragostea, rugăciunile și sprijinul de care ați dat dovadă. Unele dintre informațiile din presă nu sunt corecte, așa că familia vă roagă să păstrați discreția și să lăsați deoparte speculațiile. Sănătatea și recuperarea ei sunt cele mai importante în acest moment”.