Beyonce recunoaște că e pofticioasă și nu se poate abține de la mâncare. Nici moștenirea genetică nu o ajută să aibă o siluetă ca trasă prin inel. Din acest motiv, din 2013, Queen B ține an de an dieta de 22 de zile. Spre exemplu, după ce a născut, Queen B a reușit să scape de 30 de kilograme în timp record, iar Jay Z și Jennifer Lopez au ținut și ei dieta minune a lui Beyonce. 

Nutriționistul din spatele dietei, Marco Borge, care este și instructorul personal al divei, spune că "ai nevoie de 21 de zile pentru a-ți forma un obicei alimentar benefic sau a scăpa de unul nociv, iar în a 22-a zi noua ta dietă devine o rutină".

Ce presupune dieta lui Beyonce? În primul rând, este vorba despre un regim vegan cu ingrediente or­ganice pe bază de plante, legume şi fructe. Alege alimentele din plante în defavoarea celor procesate, mănâncă trei mese pe zi - de preferat la ore fixe, mănâncă 80% carbohidrați, 10% grăsime și 10% proteine, fă sport 30 de minute în fiecare zi și nu uita să bei apă, foarte multă apă. Ce este interzis? Soia, lactate şi orice conține gluten.

Iată două exemple de meniu din dieta de 22 de zile:

ZIUA 1

Mic dejun: Budincă cu semințe de chia și vanilie și o porție de fructe de pădure

Prânz:Salată de varză roșie cu măr verde și susan și un cartof copt

Gustare: Un sfert de ceașcă de hummus cu semințe de cânepă și legume proaspete (morcovi, țelină, ardei gras)

Cină: Salată verde cu fasole neagră și quinoa cu sos de chimion.

Desert: Ciocolată neagră

ZIUA 2

Mic dejun: Un smoothie cu lapte de migdale, o banană, 1-2 linguri de unt de migdale și o ceașcă cu vârf de plante cu frunze verzi (spanac, kale)

Prânz: O tortilla din făină de orez brun cu un sfert de ceașcă de humus de cânepă, ardei gras, felii de castraveți și o mână de verdeață. Serviți cu o salată medie.

Gustare: Mere, banane, pepene, fructe de pădure sau orice alt fruct

Cină: Paste din dovlecel zucchini cu roșii cherry, cartof dulce, busuioc și semințe de cânepă.

Desert: Spumă de banane