Deși este unul dintre cei mai râvniți burlaci, ei bine, Drake are un fiu de doi anișori, Adonis. Rapperul este și el izolat la domiciliu, iar în această perioadă îi este foarte dor de băiețelul lui.

Cea mai mare întrebare pe care o au fanii este legată de înfățișarea micuțului Adonis, care nu seamănă nici cu Drake, dar nici cu mama lui, Sophie. Explicația ar fi că mama lui Drake este albă, blondă, creață și cu ochii albaștri, exact ca Adonis, iar artistul a vrut să le arate asta tuturor printr-o serie de poze de pe Instagram.

Sophie Brussaux, mama lui Adonis a fost pusă pe glume și a postat un portret de familie, în care părul ei și al lui Drake este editat blond.

”Ce este cel mai important pentru voi acum este să vă conectați la propria lumină interioară. Asta va produce cea mai mare deschidere. Fiți încrezători că aveți toată puterea interioară de a face asta şi, pentru a face asta, relaționați cu oamenii şi lucrurile care vă aduc multă bucurie. Când mintea începe să meargă spre analizare sau teamă, mutați-vă atenția imediat spre ceva luminos. Nu contează ce s-a întâmplat în trecut şi ce se întâmplă în jurul nostru acum, puteți oricând să alegeți să evadați din roata suferinței şi panicii şi să vă deschideți propriei lumini”, a scris Drake.