Dua Lipa a încălcat regula de aur în ceea ce privește foștii iubiți și-a pus internetul în cap. Frumoasa artistă a reluat legăturile cu un ”ex”, iar fanii nu sunt încântați. Deloc.

După ce s-a bătut cu pumnii în piept că nu trebuie să le răspundem la telefon și la mesaje foștilor iubiți, în piesa ”New Rules”, se pare că Dua Lipa a căzut în propria capcană. Presa internațională scrie că artista a început să vorbească din nou cu un fost iubit, Isaac Carew. 

”A început să se gândească din nou la Isaac, de care s-a despărțit anul trecut pe vremea asta. Și-au tot dau mesaje, dar ea a fost plecată din țară și nu s-au văzut”, a declarat o sursă apropiată cântăreței pentru Capital FM.

Dacă e adevărat, înseamnă că Dua Lipa a încălcat propriile reguli: ”One, don't pick up the phone/ You know he's only calling 'cause he's drunk and alone”. Atât le-a trebuit fanilor, care au început să o taxeze pe Twitter. 

Daaar, până la urmă, în dragoste și în război totul este permis, așa că... f*ck the rules! Și să nu uităm că trebuie să faci ce zice popa, nu ce face popa, nu-i așa?

Apropo, el e tipul pentru care Dua Lipa și-a încălcat regula numărul unu: