Beyoncé este regina muzicii pop, așa că nu e de mirare că nu-și înregistrează videoclipurile oriunde. După ce a surprins pe toată lumea filmând "Apeshit", împreună cu Jay Z, la Muzeul Luvru din Paris, Queen B a pus ochii pe o nouă clădire emblematică din Europa. Și nu, de data asta nu este în Franța.

Clădirea în artista își dorește să înregistreze următorul ei clip are 2.000 de ani vechime și a fost gazda cele mai tari lupte ale romanilor. Este vorba despre Colosseumul din Roma.

După cum susțin jurnaliștii de la Il Messaggero, Beyoncé este în plină negociere pentru a obține autorizație să filmeze acolo. De fapt, potrivit articolului publicat de ziarul italian, prima solicitare a lui Beyoncé a fost respinsă. Cântăreața ar fi vrut să filmeze în zori, sâmbătă și duminică, pe 7 și 8 iulie, 8, cu o zi înainte de concertul său din Milano, însă propunerea a fost depusă prea târziu pentru ministerul Culturii, iar amfiteatrul era deja ocupat.

Cu toate astea, Beyoncé nu renunță. De cealaltă parte, autoritățile din Roma cred că astfel va crește turismul, așa că nu este exclus ca în câteva luni să o vedem Beyoncé îmbrăcată ca un gladiator, cântând în centrul Colosseumului.