Dacă ești fan ”Game Of Thrones”, știi deja că mai ai ceva de așteptat până când va apărea ultimul sezon. HBO a anunțat oficial că vom vedea finalul abia anul viitor, însă pe pagina de Facebook a fanilor lui Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Snow, a apărut data premierei.

Dacă ar fi să o luăm de bună, fanii GoT vor vedea ultimul sezon începând din 14 aprilie 2019. Asta înseamnă o pauză de aproape doi ani între sezoanele 7 și 8, pauză care îi va ține cu sufletul la gură pe cei care abia așteaptă să vadă cine va stăpâni până la urmă cele șapte regate.

Cei de la HBO nu au confirmat dar nici nu au infirmat data vehiculată pe internet, însă vor face anunțul oficial în primul trailer al ultimului sezon, cel cu numărul opt. Acesta va avea doar șase episoade, care se pare că vor dura mai mult decât de obicei.

VIDEO: Asta e cea mai TARE reclamă pe care o s-o vezi anul acesta la Super Bowl! Cardi B apare în ea!

Filmările au început încă din luna octombrie. Directorul de programe de la HBO a spus că vor fi filmate mai multe variante de final, iar actorii și echipa nu vor ști, până în momentul difuzării, cum se va termina. Decizia a fost luată pentru a împiedica hackerii să mai fure și să posteze online bucăți din serial, înainte de difuzare.