Winter is here, dar dacă ești fan ”Game Of Thrones”, mai ai ceva de așteptat până când va apărea ultimul sezon. HBO a făcut anunțul oficial și, așa cum mulți au anticipat, vom vedea finalul abia anul viitor.

Top 10 cele mai tari filme din 2017. Le-ai văzut pe toate?

Filmările pentru sezonul al optulea din ”Game Of Thrones” au început încă din luna octombrie, dar se pare că vor dura mai mult decât de obicei, chiar dacă episoade vor fi mai puține. Fanii GoT vor avea de așteptat până în 2019 pentru a vedea ultimul sezon, care va avea doar șase episoade. Cei de la HBO nu au specificat în ce lună va începe sezonul cu numărul opt, dar, cel mai probabil, va fi în primăvară-vară. 

TOP 10 cele mai piratate filme din 2017

Asta înseamnă o pauză de aproape doi ani între sezoanele 7 și 8, pauză care îi va ține cu sufletul la gură pe cei care așteaptă să vadă cine va stăpâni cele șapte regate. Directorul de programe de la HBO a spus că vor fi filmate mai multe variante de final, iar actorii și echipa nu vor ști, până în momentul difuzării, cum se va termina. Decizia a fost luată pentru a împiedica hackerii să mai fure și să posteze online bucăți din serial, înainte de difuzare.