O vorbă din bătrâni spune că nu iese fum fără foc și are mare dreptate. La câteva zile după ce a început să circule zvonul cum că Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit, informația a fost confirmată oficial.

Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat presei: "Pur şi simplu nu a funcționat. Relațiile se mai şi destramă. Nu a fost vorba despre o dramă", dar nu a dezvăluit și alte detalii despre motivele despărțirii. 

Lady Gaga și Cristian Carino au avut o relație extrem de discretă, care a durat circa 2 ani. El i-a fost alături după despărțirea de Taylor Kinney, fostul logodnic, și în ciuda diferenței de vârstă, de 17 ani, părea că el va fi cel care o va conduce la altar. Lady Gaga şi Cristian Carino, în vârstă de 49 de ani, şi-au început relația în februarie 2017 şi s-au logodit în octombrie 2018.

Gurile rele spun că de vină pentru despărțire ar fi apropierea dintre cântăreața americană și actorul Bradley Cooper, care au fost aproape nedespărțiți cât timp au durat filmările pentru "A Star Is Born", peliculă în care Gaga joacă rolul principal. Ea a primit și două nominalizări la premiile Oscar 2019 - care vor fi decernate duminică, pe 24 februarie - pentru rolul din "A Star is Born", dar şi pentru piesa "Shallow".