Ed Sheeran și-a anunțat fanii acum ceva timp că va lua o pauză de la muzică și că se va axa mai mult pe lucrurile personale. Artistul a fost și el nevoit să își anuleze toate planurile din cauza Coronavirus, însă, se pare că nu se plictisește în izolare.

Ed Sheeran a decis să se bucure de perioada de izolare și să vadă partea pozitivă a acestor momente în care stă departe de lucrurile pe care obișnuia să le facă. Artistul se pare că și-a găsit o nouă pasiune și anume agricultura. Potrivit celor de la DailyMail, Ed Sheeran a transformat pasiunea sa pentru gradinărit într-un job full time. Artistul a început să cultive fructe și legume și să crească pui de găină. Ed nu vrea să se oprească aici, din contră, vrea să se extindă și să cumpere mai multe oi și capre.

Ed Sheeran este susținut în dezvoltarea pasiunii de către soția lui, Cherry Seaborn. ”Amândoi sunt pasionați de alimentele ecologice și în aceste vremuri tulburi este plăcut să știi că poți obține produse direct din grădină. Ed își petrece ore în șir în grădină, pentru el este o simplă plăcere departe de nebunia din lumea muzicii”, a declarat o sursă apropiată de-a celor doi.