Gata, fetelor, l-ați pierdut și pe el. Cel mai romantic artist a pus un inel pe degetul iubitei lui. Ed Sheeran s-a logodit cu tipa pe care o place încă din școala generală.

Ed Sheeran a anunțat printr-o fotografie pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn. Chiar dacă cei doi s-au afișat împreună relativ de puțin timp, dragostea este una mai veche. Povestea lor este demnă de un film romantic, pentru că se știu din copilărie. Ed și Cherry au fost colegi de școală în comitatul Suffolk. 

Cei doi s-au împrietenit când erau în școala generală, iar unii spun că Sheeran era îndrăgostit de Cherry, deși ea avea prieten atunci. La finalul liceului, drumurile lor s-au separat. Sheeran s-a axat pe muzică, în timp ce Cherry a studiat biologie moleculară și a reprezentat Marea Britanie la campionatele de hochei. 

S-au reîntâlnit după câțiva ani și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul. Sheeran și-a luat un an liber de la muzică, pentru a-i dedica timpul iubitei lui. Se pare că ea l-a inspirat să compună ”Perfect”, cel mai recent hit: versurile ”We were just kids when we fell in love / Not knowing what it was / I will not give you up this time” nu mai au nevoie de nicio explicație.