Elena Gheorghe pregătește cel mai mare concert realizat vreodată de ea, acesta poartă numele de "Luna Albă" și se anunță a fi unul de excepție.

Elena pregătește până la cel mai mic detaliu concertul de pe data de 23 mai de la Sala Palatului, iar fanii sunt deja nerăbdători să o vadă și să o asculte pe artistă. Concertul va fi unul cu muzică și tradiții aromâne. Tot în seara respectivă artista va avea și lansarea celui de al doilea album de muzică armânească. Artista a mărturisit că întregul concert este un omagiu adus bunicii sale, care nu va putea fi alături de ea într-o seară atât de importantă.

"Dada a fost o persoană foarte specială în viața mea, mereu a crezut în mine și m-a ambiționat, mi-a dat curaj. Încă de când am început proiectul meu solo mi-a spus să scot și un album de muzică armânească, să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin, să le dau să guste din folclorul armânesc care este atât de dulce și de pozitiv. În 2008 am lansat Lilicea vreariei', iar acum, odată cu spectacolul de la Sala Palatului, voi lansa și cel de al doilea album", a declarat Elena.