Tuturor ne plac desenele animate, chiar dacă nu mai suntem copii. Te-ai întrebat vreodată cine dă glas personajelor tale preferate? De cele mai multe ori, în spatele celor mai îndrăgiți eroi de animație stau cântăreți.

Pentru al 4-lea an la rând, Elena Gheorghe și-a împrumutat vocea micuței Gerda din ”Crăiasa Zăpezii”. Animația a ajuns deja la al 4-lea episod: ”Crăiasa Zăpezii 4: Ţinutul Oglinzilor”.

”Îmi place la nebunie să îmi împrumut vocea unui personaj de desen animat, pentru că este ca şi cum te-ai întoarce în copilărie şi ai putea să-ți dai frâu liber imaginației. Este o reală plăcere să o dublez pentru a patra oară pe Gerda, de care deja consider că mă leagă o relație specială. Pentru mine a devenit deja o tradiție vizionarea acestei animații alături de familia mea. În fiecare iarnă suntem prezenți cu mic, cu mare, la cinematograf, curioşi de noile aventuri ale Gerdei”, spune Elena Gheorghe. Filmul va rula din 11 ianuarie în cinematografele din țară, în varianta 3D, dublată în limba română.