Încă o artistă este pe punctul de a ieși din rândul celor mai râvnite burlăcițe din lume. Ellie Goulding a fost cerută în căsătorie și a acceptat!

După ce în trecut a avut o relație cu Prințul Harry, cântăreața a primit un superb inel de logodnă de la iubitul ei, Caspar Jopling, cu care are o relație de mai bine de un an și jumătate. Cei doi s-au cunoscut tot prin intermediul casei regale britanice, prințesa Eugenie fiind cea care le-a făcut prezentările, Caspar este unul dintre distribuitorii de artă favoriți ai prințesei.

Delia i-a dat o replică GENIALĂ unui "fan" care i-a spus că a îmbătrânit: "Esti foarte idiot!Incredibil de idiot!!!!"

Artista a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de viitorul ei soț și lasă la vedere și superbul inel cu diamant: "Am tendința de a-mi păstra viața foarte privată în aceste zile și m-am bucurat de timpul pe care l-am petrecut departe de toată nebunia asta. Am primit atât de multe mesaje de sprijin și iubire în ultimele zile, încât noi și familiile noastre, vrem să vă mulțumim! ... Ești cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o și abia aștept să fiu răsfățată, venerată și iubită soție", a scris Ellie.

 

Anunțul nunții a fost publicat exact ca pe vremuri, în ziarul britanic The Times: "Se anunță logodna lui Caspar, fiul lui Hon, Nicholas Jopling de Yorkshire și al doamnei Jayne Warde-Aldam din Yorkshire, cu Elena, fiica domnului Arthur Goulding din Herefordshire și doamna Tracey Sumner din West Midlands".