Nu putem nega că există unele asemănări între Prințul Harry al Marii Britanii și cântărețul Ed Sheeran, însă de aici până la a-i confunda este cale lungă. Dacă anul trecut un copil de 12 ani a făcut confuzia, întrebându-l pe Prințul Harry dacă e el sau e Ed Sheeran, de data asta gafa a ajuns la un alt nivel.

Comercianții britanicii au speculat importanța nunții regale în amintirea turiștilor, așa că au comandat tot felul de suveniruri care să le amintească de evenimentul anului.

Toate bune și frumoase, doar că în locul Prințului Harry, o fotografie cu Ed Sheeran apare imprimată pe o farfurie aniversară, alături de cel al actriței americane Meghan Markle.

Confuzia producătorului care își vinde farfuriile pe un site-ul Etsy a făcut senzație pe rețelele de socializare, iar imaginea a devenit virală. Nici măcar bucătarul familiei regale nu s-a putut abține de la comentarii:

 

De cealaltă parte, producătorul susține că totul a fost doar o glumă, care a pornit de la faptul că la cealaltă nuntă regală, a Prințului William cu ducesa Kate Middleton, William a fost confundat cu Harry pe imprimeul unei căni.