Remixul piesei "Despacito", cu care a dat lovitura în 2017, i-a adus lui Justin Bieber primul său Grammy Latino. Deși gala a avut loc în noiembrie anul trecut, Biebs n-a reușit nici până acum să intre în posesia premiului, iar organizatorii s-au făcut de râs!

Ce s-a întâmplat? Artistul canadian a lipsit de la eveniment, după ce anul trecut a ales să boicoteze și Gala Premiilor Grammy, nemulțumit că nu a fost inclus pe lista nominalizărilor. Astfel, statueta i-a fost trimisă prin poștă, doar că, dintr-o eroare, organizatorii au trecut pe colet o adresă greșită.

În loc să ajungă la Justin Bieber, Grammy-ul pentru "Best Urban Fusion/Performance" a ajuns la producătorul lui Marc Anthony, Carlos Escalona Cruz.

„E cel mai amuzant mod de a începe anul 2018. Îmi așteptam Grammy-ul pentru «Babies», a lui Marc Anthony, dar l-am primit pe cel al lui Justin Bieber pentru remixul «Despacito»”, a scris acesta pe contul său de Instagram, alături de fotografia care dovedește gafa organizatorilor Latin Grammy.