Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că ”Eroina” e piesa anului, iat-o: melodia moldovenilor de la Carla's Dreams a intrat în playlist-ul celui mai mare radio din Franța, NRJ. La 12 ani de la succesul mondial pe care l-a înregistrat ”Dragostea din tei”, tot niște băieți de peste Prut reușesc să facă cunoscută o melodie românească în Europa.

VIDEO: Ai auzit vreodată cum cântă Carla's Dreams în RUSĂ?

”Sub pielea mea” are o poveste apropiată de ZU. În octombrie anul trecut, Carla's Dreams o cânta pentru prima dată la Radio ZU. Deși nelansată, a cucerit pe toată lumea și am știut imediat că va fi hit. În ianuarie apărea videoclipul, poate cel mai hot și cel mai îndrăzneț lansat anul acesta. Acum, se laudă cu peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube. În luna mai, la Forza ZU, #Eroina a fost piesa pentru care lumea a cerut BIS, iar băieții s-au întors pe scenă și au dat peste cap desfășurătorul.

La mulți ani, Andra! Top 10 piese pe care nu le-ai mai ascultat demult

Acum, #Eroina a intrat în altă ligă și face pasul spre un potențial hit internațional. Ce a simțit Mihai Morar când a auzit-o live la cel mai mare radio din Franța? Îți povestește chiar el.