După ce Gigi Hadid le-a oferit urmăritorilor ei mici indicii despre împăcarea cu Zayn Malik, de data aceasta avem și confirmarea: cei doi sunt împreună, din nou.

După ani întregi în care fanii au sperat ca Justin Bieber și Selena Gomez să se împace, același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Gigi Hadid și al lui Zayn Malik, doar că în cazul acestora se pare că dorința li s-a îndeplinit.

Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori de-a lungul anului trecut, însă, de data aceasta se pare că lucrurile sunt mai serioase decât de obicei. Gigi Hadid a fost cea care a oferit primul indiciu despre împăcarea cu Zayn. Aceasta a postat pe Instagram o poză cu o rețetă gătită de mama lui Zayn. 

Gigi Hadid și Zayn Malik au fost surprinși împreună în New York, ținându-se de mână. O sursă apropiată de-a cuplului a declarat că, într-adevăr, cei doi formează din nou un cuplu.

”Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă șansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa și s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situație foarte bună.”, a declarat o sursă.