Selena Gomez și-a indus de foarte multe ori fanii în eroare că va lansa piese noi, însă, de aceasta dată, se pare că artista este mai hotărâtă ca niciodată. Aceasta a postat pe Instagram un indiciu care i-a bucurat foarte mult pe urmăritorii acesteia.

Selena Gomez a postat pe contul ei de Instagram o imagine alb-negru alături de descrierea: „Pahare de culoarea trandafirilor, toate distorsionate.” Fanii au crezut că artista va lansa o nouă piesă și că descrierea imaginii este chiar un vers din noua piesă. Două ore mai târziu, Selena a mai postat un video care lasă de înțeles că urmează să lanseze o piesă.

”Am văzut semnele și le-am ignorat”, a scris pe Instagram, alături de hashtag-ul „Spotify.”

”Chiar mi-am terminat noul meu album. Mai am câteva lucruri de pus la punct, dar mă simt ușurată. Mi-a luat patru ani să simt că albumul iese așa cum trebuie, dar s-a întâmplat așa pentru că au fost mai multe momente în viața mea personală care m-au făcut să mă întreb: „oare cum pot să surprind asta?” și „cum mă pot simți bine în legătură cu ceea ce spun?” Așa că am continuat și acum sunt ușurată.”, a declarat artista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rose colored glasses all distorted.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I saw the signs and I ignored it. @spotify

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on